Menú de serveis

Ves al menú principalNotícies

Nova web de la Xarxa Mundial de Ciutats Amigables amb les Persones Grans

  • OMS logo 1
  • OMS logo 2

Proporciona una plataforma global per a l'intercanvi d'informació, l'aprenentatge mutu i el suport a les ciutats que formen part.

La Xarxa promoguda per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) i de la que Barcelona és membre des del 2011, proporciona una plataforma global per a l'intercanvi d'informació, l'aprenentatge mutu i el suport a les ciutats que formen part.

La Xarxa Mundial OMS de Ciutats amigables amb les Persones Grans es va establir el 2010 per connectar ciutats, comunitats i organitzacions a tot el món amb la visió comú de fer de la seva comunitat un gran lloc per envellir. Les ciutats membre es comprometen a escoltar les necessitats de la seva població que envelleix i treballar en col·laboració amb la gent gran de tots els sectors per crear entorns accessibles, entorns socials inclusius, i una infraestructura de serveis.

Com a resposta a l'envelliment de la població mundial, es centra en l'acció a nivell local que promou la plena participació de les persones grans en la vida comunitària i promou un envelliment saludable i actiu. Ciutats i comunitats s'uneixen a la Xarxa amb el compromís de ser més amigable amb les persones grans i per compartir les seves experiències, èxits i lliçons apreses.

Actualment formen part de la Xarxa Mundial de Ciutats Amigables amb les Persones Grans 287 ciutats i comunitats en 33 països, que abasten més de 113 milions de persones a tot el món.

Enllaç web Xarxa Ciutats Amigables amb les Persones Grans AQUÍ

Si desitgeu visualitzar-la en català, ho podeu per a traves del següent enllaç del traductor de Google AQUÍ


Inici de la pàgina