Menú de serveis

Ves al menú principalNotícies

"I vostè, com està?", guia de suport a les persones cuidadores

  • i vosté com

Guia promoguda per la Xarxa pel Suport a les Famílies Cuidadores, el partenariat inter-institucional que, en el marc de l'Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva, treballa des del 2007 per aconseguir que totes les persones que cuiden familiars malalts o dependents rebin el reconeixement que mereixen i el suport que necessiten

Us presentem la guia "I vostè, com està? El suport a les persones que cuiden familiars malalts i/o dependents" amb orientacions per als professionals dels serveis socials i de la salut.

Aquest document és el resultat d'un procés de treball dut a terme pels membres de la Xarxa pel Suport a les famílies Cuidadores, incorporant la sistematització i el contrast de les aportacions dels professionals dels serveis socials i de salut i de persones cuidadores que varen participar a la Jornada "I vostè, com està?", del passat 21 de gener.

Amb aquesta guia, la Xarxa ha volgut impulsar un procés de reflexió i d'intercanvi per aprofundir i donar a conèixer, d'una banda, els aspectes que caracteritzen la situació de la persona que cuida i, d'altra banda, pretén ser una eina útil per als professionals aportant orientacions que haurien de tenir en compte quan es relacionen amb les persones cuidadores.

Per consultar la Guia "I vostè, com està? El suport a les persones que cuiden familiars malalts i/o dependents" Feu clic AQUÍ


Inici de la pàgina