45

Preus i serveis

Preus

Els preus d'entrada inclouen la visita a l'exposició permanent i a l'exposició temporal.

Entrada general: 4,20 €

Entrada reduïda: 2,40 €. Grups * ; Persones de 16 a 29 anys; Majors de 65 anys; Aturats; Targeta rosa reduïda; Famílies nombroses i monoparentals, Carnet de les Biblioteques de Barcelona i Targeta Barcelona Card Express.

* mínim 10 persones, màxim 25. Si el grup no arriba a 10 persones, cadascuna d'elles abonarà l'entrada al Museu segons els preus vigents.

Entrada gratuïta: Primer diumenge de mes (d'11.00 a 20.00 h); Diumenges a la tarda (a partir de les 15.00 h); Menors de 16 anys; Membres de l' ICOM; Membres de l'Associació de Museòlegs de Catalunya; Targeta rosa gratuïta; Passi metropolità d'acompanyant d'un discapacitat; Professors d'ensenyament reglat acreditats; Guies turístics en l'exercici de la seva feina; Periodistes acreditats; Targeta Barcelona Card i Gaudir BCN.

Barcelona Bus Turístic: 3,40 €

Venda per internet: cliqueu aquí

Venda anticipada: Tiquet rambles. Palau de la Virreina (La Rambla, 99). De dilluns a diumenge de 10 a 20,30 h. Tel. 93 316 10 00.

Recomanació per al visitant individual: el Museu és molt gran i per això, si voleu continuar la visita un altre dia, guardeu-vos el tiquet i podreu gaudir d'una segona visita sense cost, vàlida durant els sis mesos següents a la compra.

Accessibilitat

Plataforma per a persones amb mobilitat reduïda per accedir al pati.

Ascensor des de la planta 0 a la 2. La sala 12 d'Escultura (planta -1) i la sala 17 del Gabinet del col·leccionista (planta 3) no són accessibles a persones amb mobilitat reduïda.

Lavabos adaptats a les plantes 0 i 1.

Cadires de rodes per a les persones que ho necessitin.

Bucle magnètic a la recepció del Museu.

Serveis

Punt de consulta a la recepció del Museu. Hi podeu consultar les publicacions i el web del Museu.

Audioguies: 1 €. Disponibles en català, castellà, francès i anglès.

Radioguies: disponibles per a grups acompanyats de guia.

Quaderns de sala del Gabinet del col·leccionista: exemplars de consulta que permeten seguir la visita al Gabinet del col·leccionista. Un cop utilitzats, s'han de retornar al Museu. Disponibles en català, castellà i anglès.

Tamborets: 25 unitats plegables distribuïdes per diferents sales del Museu. 

Consignes a la recepció del Museu. Disposem de 55 consignes. És obligatori guardar-hi les bosses de més de 40 x 40 cm.

Consignes per a bicicletes plegables: 2 unitats a la recepció del Museu. 

Canviador de bebès al lavabo de la planta 1.