Notícies Imprimir
Barcelona és Família. 2014, Any Internacional de la Família
publicat el 14/04/2014 a les : h.

Barcelona és Família. 2014, Any Internacional de la Família. Nacions Unides ha proposat que l'any 2014, data en què se celebra el 20è aniversari de la proclamació de l'Any Internacional de la Família, sigui un any dedicat a la família. Una aposta que l'Ajuntament impulsa i renova amb la creació de polítiques adreçades a la família, com la recent presentació del Pla Municipal de Família 2013-2016.

Amb l'entrega dels guardons a la conciliació laboral i familiar, que va tenir lloc el passat dijous 20 de febrer, es va inaugurar a Barcelona l'Any Internacional de les Famílies, al qual s'afegeix la ciutat.

La commemoració d'aquest 20è aniversari vol esdevenir una ocasió única per donar a conèixer i impulsar accions que girin entorn la família i la conciliació familiar, personal i laboral. En aquest marc, l'Ajuntament de Barcelona ha impulsat la iniciativa Barcelona és família que inclou un conjunt d'activitats i accions específiques per gaudir en família.

Barcelona és Família abordarà tres temàtiques centrals que proposaran reflexionar sobre els reptes i responsabilitats amb què es troba actualment la família i que guiaran les reflexions, debats i projectes que es desenvoluparan durant tot l'any: la conciliació de la vida personal, laboral i familiar; l'economia i les famílies; i la relació de les TIC en el desenvolupament familiar.

Més informació 1.

Més informació 2

Programa dia 15 de maig

 
 I.Int. any intern.familia 2014

© Ajuntament de Barcelona firma