»  Pagina principal
»  Que es el CMBS
»  Que es proposa
»  Composicio
»  Qui pot formar part del CMBS
»  Organitzacions, membres del plenari
»  Representants de les organitzacions membres del Plenari
»  Com s'organitza
»  Grups de treball
»  Accio Comunitària
»  Drogodependencia
»  Envelliment
»  Families
»  Igualtat d'oportunitats en la Infància
»  Salut
»  Premis
»  Documentació
»  Actes del plenari
»  Actes de la Comissió Permanent
Consell Municipal de Benestar Social >  Notícies > Detall
Notícies » Versió per imprimir
»Envia a un amic/iga S'obre en finestra nova
LLIURAMENT DEL PREMI ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ 2014
publicat el 04/12/2014 a les : h.

El passat dia 3 de desembre es va celebrar l'entrega del Premi del Consell Municipal de Benestar Social als Mitjans de Comunicació en un acte celebrat al Saló de Cent i presidit per la tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos.

El jurat ha decidit premiar a l'entitat ActivaMent Catalunya Associació en la modalitat d'internet; a l'associació Ruido Photo en la modalitat de televisió; a la Fundació Joia i al periodista Toni Sust se'ls ha atorgat un premi ex aequo en la modalitat de premsa, el premi en la modalitat de radio ha quedat desert.

El jurat dels premis també ha decidit atorgar dos mencions especials en la modalitat d'Internet i televisió, la d'internet a l'Associació Benestar i Desenvolupament, i la de Televisió ha estat per a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.

Durant el transcurs de l'acte va tenir lloc l'actuació del grup Voces, protagonistes del programa de TV3 "Actua: Voces" que en l'edició de l'any passat van estar guanyador de la menció especial en modalitat de televisió.

Si voleu anar al web del Premi als Mitjans de Comunicació, on trobareu tota la informació ampliada, feu clic AQUÍ.

UNA MICA D'HISTÒRIA

Aquest guardó, que va néixer l'any 1993, vol reconèixer i fomentar el periodisme social, cívic, responsable i compromès amb una millor informació i tractament dels problemes socials a la ciutat. Aquests premis han promogut una major presència de la informació social als diferents mitjans de comunicació, des de mirades reflexives, crítiques i respon-sables, que contribueixen a crear opinió entorn les grans qüestions que susciten debat social a la ciutat.

 
 lliurament premis 2014

© Ajuntament de Barcelona firma