Menú de serveis

Ves al menú principalNotícies

Obert el període d'inscripció per participar en el XV Concert de Nadal de cant coral de la gent gran

  • Logo Concert Nadal

Fins el proper 6 de novembre estan obertes les inscripcions per participar al XV Concert de Nadal de cant coral de la gent gran

Fins el proper 6 de novembre estan obertes les inscripcions per participar al XV Concert de Nadal de cant coral de la gent gran, que organitza l'Ajuntament de Barcelona amb el suport del Servei Pedagògic de l'Auditori.

Aquest Concert té per objectiu fomentar l'envelliment actiu, on es posa de manifest que el cantar és un hàbit saludable tot promovent la participació social de les persones grans.

L'edició d'aquest any porta per nom: Una tarda a l'òpera... i a la sarsuela!, i oferirà temes d'òperes cèlebres com Carmen, Nabucco, la Traviata... i algunes de les cançons més conegudes de la sarsuela com ara la Verbena de la Paloma o la Santa Espina.

Pel format d'aquest concert, la inscripció és individual, no per coral. A les persones interessades només es demanen ganes de cantar (no cal formar part d'una coral) i participar als 4 assajos previs al concert (en el document annexat hi ha tota la informació).

La inscripció per participar com a cantant es port fer a través de:

correu electrònic: concertnadal@airun.cat

facebook: //www.facebook.com/ConcertNadalGentGran

fax: 93 474 56 14

El concert tindrà lloc el dimecres 16 de desembre de 2015 a l'Auditori de Barcelona. ( Lepant, 150) a les 18:30h

Invitacions per assistir-hi de públic: L'organització té previst lliurar invitacions al públic en general, prèvia reserva al telèfon de la secretaria tècnica ( 93 566 65 43) del 9 a l'11 de desembre de 10 a 13:30h. La recollida d'aquestes entrades es farà a partir de les 17:00h al vestíbul de L'Auditori de Barcelona el mateix dia del Concert de Nadal


Inici de la pàgina