Menú de serveis

Ves al menú principalNotícies

El grup de Benestar i Salut del Consell es posa en marxa

  • foto grup de treball

El Consell Assessor de la Gent Gran donarà continuïtat a tot el treball de la Convenció a traves del contingut de les conclusions, mitjançant la posta en marxa de 4 grups de treball, un per cadascun dels àmbits abordats a la "IV Convenció de les Veus de les Persones Grans".

El grup de Benestar i Salut del Consell, en el que hi participen 25 persones en representació de les entitats i consells i comissions de gent gran dels districte, amb l'objectiu de contribuir a la millora del benestar de les persones grans de la nostra ciutat

En la primera sessió de treball del grup s'ha presentat el projecte Vincles BCN, un servei per a persones grans, que se senten soles, que necessiten sentir-se acompanyades, comunicar-se, i fer noves coneixences amb l'objectiu de reduir la soledat no volguda d'aquestes persones. En la presentació del projecte es va destacar que Vincles pretén enfortir les xarxes personals de confiança de les persones grans i crear xarxes de persones grans i fer que participin de l'acció comunitària servin-se de la tecnologia.

El grup va proposar els temes que abordarà aquest grup, i que s'inclouran en el Pla de treball de Consell per als propers 4 anys. Entre els temes proposats s'abordarà, entre d'altres, les qüestions relacionades amb les condicions de vida, risc exclusió i la situacions de solitud, hàbits saludables i drets socials, de les persones grans.


Inici de la pàgina