Menú de serveis

Ves al menú principalNotícies

Celebrada la FiraGran 2015 a Barcelona

  • FiraGran2015

Es consolida com la primera fira europea dedicada a les persones grans amb més de 450 activitats gratuïtes per promoure l'envelliment actiu.

Del passat 4 a 7 de juny es va celebrar l'edició d'enguany de la "FiraGran", que va superar la xifra de 40.000 visitants de l'any anterior. La FiraGran es consolida com la primera fira europea dedicada a les persones grans amb més de 450 activitats gratuïtes per promoure l'envelliment actiu a les Drassanes Reials de Barcelona, entre les que cal destacar el VII Festival de Corals de FiraGran 2015, la Caminada, la Màster Class de Música i Moviment o el IV Concurs de Pintura Ràpida.

El servei de teleassistència, amb més de 145.800 usuaris a la província de Barcelona, és dels programes de la Diputació i l'Ajuntament de Barcelona més destacats d'enguany, l'entitat Creu Roja, també present, va celebrar el 25è aniversari d'aquest servei.

En aquesta 17a edició de la FiraGran, van tenir cabuda més de 50 expositors d'empreses, institucions i entitats de gent gran

Les següents entitats membres del Consell Assessor de la Gent Gran de Barcelona van estar presents durant els quatre dies de durada de la FiraGran:

El dijous 4 de juny es va fer l'entrega dels Premis FiraGran 2015, l'actor Joan Pera, la presidenta d'Òmnim Cultural, Muriel Casals, i el programa Vincles de l'Ajuntament de Barcelona van ser els guardonats d'aquesta edició. L'expresident del Parlament Joan Rigol, va rebre el premi honorífic de FiraGran.

Si voleu més informació podeu adreçar-vos al web de FiraGran.


Inici de la pàgina