Educa amb l'Art: "Taller d'arts visuals del Museu Picasso"

Descripció

Formació d'Arts Visuals organitzada pel Museu Picasso amb Apropa Cultura. Una sessió adreçada a professionals de l'acció social i educativa. No cal tenir coneixements artístics, només ganes de compartir, aprendre i passar-ho bé!

Què és el què farem a la sessió?

- El taller s’anomena Paisatges Interns del cos que generen converses i relats i serà conduït pels artistes i professors Oriol Vilapuig i Xavi Garriga.

- Mitjançant estratègies del món de l’art crearem una peça de roba: una capa. La capa reflectirà les nostres fortaleses, ferides i desitjos. El procés ens permetrà comprendre i acceptar les nostres experiències, aquelles felices i aquelles més difícils.

- Parlarem sobre el concepte de ferida i usarem el ritual de cosir per netejar, sanar i connectar-nos els uns amb els altres.

- Serà una sessió participativa i, tot i ser a través de la pantalla, treballarem conjuntament i amb plena consciència de col·lectiu.

La sessió passa a format online

Us comuniquem que, degut a la situació actual i les mesures de seguretat vigents, no serà possible fer la sessió presencialment, serà en modalitat online a través de la plataforma Zoom. Els formadors del Museu Picasso han adaptat el taller perquè sigui un taller dinàmic, interactiu i divertit.

Horari:

- Serà de 10.30h a 13.45h (amb una pausa). La data es manté, dissabte 23 de gener.

- També us farem arribar posteriorment material audiovisual per completar l’activitat.

Quin material et caldrà?

- Connexió a Internet i possibilitat de fer servir la plataforma Zoom (gratuït). 

- Material bàsic: un tros de tela, tisores, rotuladors, celo, llapis... consulta la llista.

________

Sessió online via Zoom

23 gener 2021, 10:30 h

Durada 3h 15minuts

Places 50

5 €. Fes la teva inscripció, t'hi esperem! Inscriu-te >

Materials per a la sessió