Ric de veure'm tan bella... Activitat a l’entorn de l’exposició «Picasso i les joies d’artista»

Performance/intervenció a les sales de l’exposició «Picasso i les joies d’artista» a càrrec de Clàudia Schneider, mezzosoprano.

Bianca Castafiore, estrella de l'òpera de Milà, visita l'exposició «Picasso i les joies d’artista» i, davant de les joies, no ho pot evitar i se li escapen uns refilets...

-Amb joies de Chus Burés.

-Repertori: «Ària de les joies», Faust de Charles Gounod; Vocalise-étude en forme de Habanera de Maurice Ravel; «Lament d’Isolda», Tristan i Isolda de Richard Wagner.

Claudia Schneider

Claudia Schneider. Nascuda a Roses. Llicenciada en Arquitectura per l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona. Paral·lelament va estudiar música a l'acadèmia Marshall de Barcelona i la seva formació de cant la desenvolupa amb Montserrat Aparici. Becada el tercer any d'estudi d'arquitectura per l'Institut de Architettura de Venezia i aprofita la seva estada a Itàlia per ampliar els seus estudis de cant a la Scola Treviso. Guanya el "Concurs de Noves Veus" que organitza l'Òpera de Cambra de Catalunya, i aconsegueix una beca per completar la seva formació de lied amb Paul Schilawsky i Dalton Baldwin. Va debutar al Liceu de Barcelona l'any 2000, teatre en el qual segueix desenvolupant la seva carrera. Ha treballat per a l'òpera d'Oviedo, l'òpera de Les Palmes de Gran Canària, Odeon de París, Friburg, Hebbel de Berlín, entre d'altres teatres. L'any 2000 també inicia la seva col·laboració amb el pianista i compositor Carles Santos el que estrena les òperes Ricardo i Elena (2000), L'adeu de Lucrècia Borja (2001), l'òpera circense Sama Samaruck Suck Suck (2002), Lisístrata (2003), El compolsitor, la cantant, el cuiner i la pecadora (2003), La meua filla sóc jo (2005), El fervor de la perseverança (2006) i Chicha montenegro (2010). Ha estrenat l’òpera de Joan Albert Amargós Euridice i les titelles de Caront (2001). El 2005 participa a l’òpera de cambra de 4 instruments robotitzats Orlando furiós, de Roland Olbeter. El 2007 estrena l'òpera Alba Eterna d'Albert Guinovart. El 2011 canta El Pessebre de Pau Casals al concert d'inauguració de la basílica de la Sagrada Família. El 2012 cedeix la seva imatge per l'escenografia d'una gran dona en l'òpera Le grand macabre de György Ligeti, dirigida escènicament per la Fura dels Baus.

Informació pràctica

Dies:

27 de maig de 2021

3, 10 i 17 de juny de 2021

Hora:

A partir de les 18:30 h

Preu:

Accés gratuït amb entrada al Museu.

Es recomana reservar l’entrada prèviament a →

________

Sempre que la situació sanitària ho permeti, aquesta activitat es farà de forma presencial, adaptant-se i respectant les mesures de seguretat, prevenció i protecció enfront de la Covid-19 que estableixin les autoritats sanitàries.