REFLEXIONART: Tutories d'Art
Presentació dels treballs realitzats pels alumnes a la Sala 0, del 6 al 16 d'octubre. Entrada gratuïta

Aquesta iniciativa és una experiència pilot de formació-acció, sorgida del grup de treball de Llenguatges Artístics del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona, amb l'objectiu principal d'unir institucions culturals i centres educatius en una reflexió sobre un tema comú, que en aquesta primera edició ha estat el gènere i la seva construcció.

Cada centre educatiu ha estat tutelat per una institució i ha disposat de l'ampli patrimoni artístic de la ciutat com a referent cultural per engegar una reflexió transversal que ha sorgit a partir de les seves inquietuts.

Les recerques han acabat amb diverses peces artístiques en formats ben variats que es mostren a la presentació. Juntament amb els objectes finals, es mostren els processos i les imatges que han constituit el fons dels seu treball, plasmats gràficament en unes constel·lacions que han esdevingut el cel del seu projecte.

Amb la participació de l'alumnat dels centres educatius Institut Joan Maragall, Escola Solc, Escola Mallorca, Escola Torrent d'en Melis, Escola Estel-Guinardó i Escola Mestre Morera, tutoritzades per Fundació Antoni Tàpies, Disseny Hub Barcelona, Casa d'Àsia, Fundació Francisco Godia, Museu de la Música, Museu Picasso, Teatre Nacional, Teatre Lliure, MNAC i MACBA.

Experiència pilot sorgida del grup de treball de Llenguatges Artístics del Consell de Coordinació Pedagògica de Barcelona (impulsat des de l'Institut Municipal d'Educació de Barcelona) i amb la col·laboració del Consorci d'Educació de Barcelona.

-El blog: "Escoles i museus treballen en un projecte pilot: REFLEXIONART"

-Fotos al Flickr