«Petites històries, grans dones»: Narracions per a nens i nenes sobre el paper de la dona a la nostra cultura i als nostres museus

Sessió dedicada a María Blanchard i Fernande Olivier, amb la participació de Malén Gual

María Blanchard i Fernande Olivier van ser dues dones valentes, cadascuna a la seva manera: una va lluitar per la seva creativitat i l’altra per la seva llibertat. Ambdues provenien de mons on una dona no podia triar el seu futur; i elles ho van fer.

Narracions curtes a partir de les seves biografies, il·lustrades en directe, per a famílies amb infants a partir de 5 anys.

Autores: Victoria Bermejo i Anna Manso

Narradora: Ïo Valls

Il·lustradora: Àfrica Fanlo

Entre el 16 de febrer i el 30 de març cada museu organitza una sessió adreçada al públic familiar. El projecte permet recrear la vida de 14 dones rellevants en l’art, les ciències o els oficis a través de la narració de contes infantils escrits expressament per a cada sessió.

-Activitat coorganitzada per la Fundació Miró, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu del Disseny de Barcelona, el Museu Marítim de Barcelona, el Museu Nacional d’Art de Catalunya i el Museu Picasso, en ocasió del Mes de la Dona 2019-.

________

Dissabte, 16 de febrer de 2019, a les 17 h

Activitat familiar per a infants a partir de 5 anys

Entrada lliure fins a completar aforament

Museu Picasso, Sala d’actes. Accés per la plaça Sabartés, 1