Any Palau: «Palau pinta el Picasso», de Gemma Reguant

Any Palau

Ens adherim a les celebracions pel centenari del naixement de Josep Palau, poeta i biògraf de Pablo Picasso, en el marc de la col·laboració habitual del Museu amb Barri Brossa, una de les activitats més significatives de La Seca Espai Brossa.

Barri Brossa és un desplegament d'accions, d'espectacles, d’actuacions i circ per diferents entitats culturals de Ciutat Vella. Una presència, doncs, dins del territori: Museu Picasso, CCCB, centres cívics com el Sandaru i el Convent de Sant Agustí, la plaça de Santa Maria del Mar i el carrer Comerç. El BarriBrossa és també una oferta gratuïta per a tothom.

«Palau pinta el Picasso» de Gemma Reguant

El Museu Picasso s’omple de la poesia de Palau i Fabre. Una actriu, un músic, una cantant, un músic... Les extraordinàries i diverses proses de Palau i Fabre dedicades a Picasso (Al boig de colors, Picasso): el primer amor (vermell, Taronja, L’or no és groc, El Danubi blau, Cul d’ampolla (el verd), Negatiu (el negre) i Capítol en blanc). Acompanyades de la música de Marc Egea. Diferents fragments de l’obra Homenatge a Picasso amb el Guernica com a tema central però també temes com Cançó d’amor o la Cançó de la dona pantera. Diàleg amorós entre un home i una dona amb poemes de Palau i Fabre.

Textos: Palau i Fabre. Direcció i dramatúrgia: Gemma Reguant. Intèrprets: Marc Egea, Mireia Izquierdo, David Ortega i Gemma Reguant. Música: Marc Egea, Mirea Izquierdo i Maria del Mar Bonet.

______

13 de maig 2017 a les 20.30 h

Entrada gratuïta, aforament limitat

Sala d’actes del Museu Picasso. Plaça Sabartés, 1

Pera  més informació: www.laseca.cat