Museu Picasso en família

Els tallers familiars del Museu Picasso són la proposta familiar quinzenal per apropar l’obra de l’artista al públic familiar. Una manera lúdica de conèixer la col·lecció del Museu tot contemplant les obres d’art i amb experiències participatives i plàstiques.

PROGRAMA

Dissabte 27/03/21 i 10/04/21

Un nas, dos ulls, una boca...

Us atreviu a fer els vostres retrats d’una manera ben divertida?

_________

Dissabte 17/04/21 i 08/05/21

Finestres

Què es veu i què no es veu quan mirem cap a fora i cap a dins.

_________

Dissabte 22/05/21 i 05/06/21

Quina joia!

Ens posem ben guarnits de la manera més insospitada i convertim objectes trobats en art en miniatura.

A l’entorn de l’exposició « Picasso i les joies d’artista», el Museu Picasso ha preparat, juntament amb la joiera Sara Sautés, un taller per a famílies amb infants d’entre 5 i 10 anys, en què es convertiran «objectes trobats» en art en miniatura. Després de visitar l’exposició i partint de les característiques principals de tres obres de la mostra (Mussol i Penjoll amb rostre de dona de Pablo Picasso i Dona nua d’Alexander Calder), cadascú podrà convertir-se en joier i crear la seva joia. Els participants tindran al seu abast peces de diversos materials, entre ells, llautó, alumini, suro, goma eva, cordill i fusta; també podran incorporar objectes que hagin portat. El taller reforça la idea de treballar de forma artesanal i de canviar el concepte de joia com a element creat amb materials nobles. Segons Sautés, «la finalitat del taller és que tothom es pugui convertir en joier, com Picasso va fer en una època de la seva vida i que per ser-ho només cal imaginació i ganes de provar».

_________

Informació pràctica

Públic:

Orientats a infants entre 5 i 10 anys, acompanyats de màxim un adult per infant

Dies:

Taller familiar quinzenal

Dissabtes, a les 17h

Lloc:

Centre de Coneixement i Recerca. Plaça Sabartés, 1. Museu Picasso de Barcelona

Hora:

17h

Durada:

1,5 hores aproximadament

Preu:

 4,5 €

Reserva:

Reserva en línia →

________

Sempre que la situació sanitària ho permeti, aquesta activitat es farà de forma presencial, adaptant-se i respectant les mesures de seguretat, prevenció i protecció enfront de la Covid-19 que estableixin les autoritats sanitàries.