La gent del carrer Montcada

Amb motiu de la publicació de la monumental obra de l’historiador Albert Garcia Espuche, us proposem un recorregut per un dels carrers amb més història de la ciutat, el carrer Montcada: des de la placeta de Montcada fins a la Capella d’en Marcús, parant especial atenció a les cases que conformen l’actual Museu Picasso. Un passeig ple d’anècdotes i d’històries de les persones que hi van viure i que posa fi als tòpics sobre els nobles, la creació d’un barri anomenat gòtic, les alteracions radicals d’edificis de la via i l’ús del tot inadequat del concepte palau. Un viatge en el temps que transcorre entre els segles XIII i XVIII.

_________

Informació pràctica

A càrrec de Rafa Burgos

Dies i hora

Dissabte 24 d’abril a les 10 h
Dissabte 8 de maig a les 10 h

Punt de trobada

Museu Picasso. Accés per la plaça Sabartés, 1

Activitat gratuïta

Aforament limitat

Per assistir a l'acte cal inscripció prèvia i tenir el carnet d'una biblioteca pública de la província de Barcelona. La inscripció la podeu fer a través de l'enllaç:

Cal inscripció prèvia 

Hi col·laboren: Ajuntament de Barcelona, Biblioteques de Barcelona i el Museu Picasso

________

Sempre que la situació sanitària ho permeti, aquesta activitat es farà de forma presencial, adaptant-se i respectant les mesures de seguretat, prevenció i protecció enfront de la Covid-19 que estableixin les autoritats sanitàries.