Explorar Picasso

Programa de cursos mensuals sobre una diversitat de temes historicoartístics i de tècniques artístiques vinculats a Picasso, però examinats des de la contemporaneïtat.

PROGRAMA

MARÇ:

Urban Sketching, amb Swasky

Els dijous 4, 11, 18 i 25 de març de les 18.30 a les 20.30 h.

Curs vinculat a l’exposició temporal «Picasso. Quaderns».

De l’apunt al natural a l’urban sketching: dibuixem la Barcelona que Picasso va dibuixar... o la nostra! Un taller en format telemàtic però amb molta interacció i amb pràctiques de dibuix individuals que després podreu compartir amb en Swasky.

JUNY:

Art portable per a adults, amb Fátima Tocornal

Curs vinculat a l’exposició temporal «Picasso i les joies d’artista». Sota el guiatge de la pintora i joiera Fátima Tocornal, quatre sessions en què explorar la particular relació de Picasso amb la joieria, a través d’una selecció de peces de l’exposició. Com es vincula l’art i la joieria i com cercar respostes a noves propostes i nous materials, a partir de la mirada de l’artista contemporani, seran els eixos d’aquest taller.

Fátima Tocornal

Fátima Tocornal (Cadis, 1956). Viu i treballa a Barcelona. Estudis de pintura i vídeo a l’Escola Massana de Barcelona. Diversos cursos de joieria amb Silvia Walz. Des de 1987 participa en nombroses exposicions individuals i col·lectives, així com també en fires d’art i festivals tant al nostre país com a l’estranger. Des de 2008 forma part del col·lectiu «Joyas Sensacionales» coordinat per l'artista Silvia Walz.

Taller pràctic de 4 sessions.

Els dimarts 1, 8, 15 i 22 de juny, de les 18.00 a les 20.30 h.

Dirigit a artistes, orfebres i qualsevol persona sense coneixements de joieria, interessada en explorar les creacions de l’exposició i fer un treball a partir d’elles.

Punt de trobada: Museu Picasso. Accés per la plaça Sabartés, 1.

Preu: 40 € (per totes les sessions d'un curs).

Inscripció prèvia: Reserva en línea →

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Tallers amb sessions de dibuix individuals, amb seguiment personalitzat

Punt de trobada: Museu Picasso. Accés per la plaça Sabartés, 1

Preu: 40 € (per totes les sessions d'un curs)

Inscripció prèvia: Reserva en línea →

________

Sempre que la situació sanitària ho permeti, aquesta activitat es farà de forma presencial, adaptant-se i respectant les mesures de seguretat, prevenció i protecció enfront de la Covid-19 que estableixin les autoritats sanitàries.