Taula rodona: «El gravat com a llegat familiar»

Taula rodona al voltant de l'exposició «El taller compartit. Picasso, Fín, Vilató, Xavier», a les 19 h, amb la participació de Marta-Volga de Minteguiaga-Guezala, Claustre Rafart, moderada per Emmanuel Guigon; i projecció, a les 20 h, del documental La línia ininterrompuda, dirigit per Numa Vilató.

En aquesta conversa entre Marta-Volga de Minteguiaga-Guezala (comissària de l’exposició) i Claustre Rafart (conservadora d’obra gràfica del Museu Picasso), moderada per Emmanuel Guigon (director del Museu Picasso), s’explorarà la relació dels diversos artistes de la família amb els seus gravadors, i el paper d’aquesta tècnica en les seves trajectòries artístiques.

Tot seguit, es projectarà el documental La línia ininterrompuda, que ens explica la història del gravat a través de diverses generacions d'artistes de la família Picasso (Picasso, Fín, Vilató i Xavier) i els impressors que van creuar els seus camins. Es tracta d'un treball sincer, que prové del coneixement íntim adquirit per l'última generació de la família Picasso, representada per Numa Vilató, el seu director.

________

Dijous, 26 d’octubre de 2017, a les 19 h

Sala d’actes

Entrada gratuïta, aforament limitat

Accés: plaça Sabartés, 1

Exposició «El taller compartit. Picasso, Fín, Vilató, Xavier»