Dia i Nit dels museus

Del 15 al 18 de maig celebrem dos esdeveniments especials del calendari cultural: La Nit dels Museus i el Dia Internacional dels Museus.

El Museu oferirà una jornada de portes obertes el dissabte 15 de maig, de 18 h a 22 h, el diumenge 16 de maig, de 10 h a 20 h, i el dimarts 18 de maig, de 10 h a 20 h. A més de gaudir d’accés lliure a la col·lecció i a l’exposició temporal «JAMAIS. Óscar Domínguez & Pablo Picasso», el públic podrà participar en una activitat que hem preparat a les sales de la col·lecció: «Musicant Picasso».

Musicant Picasso

Joves compositors del Departament de Composició del Conservatori del Liceu han creat obres musicals a partir de les pintures de la col·lecció del Museu Picasso.

Com perceben els artistes d’avui el llegat picassià? Com dialoguen les arts visuals i la música?

Per evitar aglomeracions, aquesta és una proposta en línia a partir de codis QR:

1 - Cerca les 9 obres de la col·lecció permanent identificades amb el QR.

2 - Escaneja el QR amb el teu mòbil.

3 - Mira’t el vídeo i, amb els auriculars, escolta’n la música.

Les obres estan interpretades per alumnes del Departament de Música de Cambra del Conservatori del Liceu.

Informació pràctica

Jornada de portes obertes amb accés gratuït.

Dies i horari:

15 de maig 2021, de 18 h a 22 h.

16 i 18 de maig 2021, de 10 h a 20 h.

Per accedir-hi, cal que reservis prèviament la teva entrada al web d’entrades en línia del Museu. La reserva d’entrades estarà disponible a partir del dia 11 de maig. Entrades limitades fins a completar l’aforament.

________

Sempre que la situació sanitària ho permeti, aquesta activitat es farà de forma presencial, adaptant-se i respectant les mesures de seguretat, prevenció i protecció enfront de la Covid-19 que estableixin les autoritats sanitàries.