Amb sucre o sense. Converses als Museus

En el marc d’un programa de visites per a gent gran, creat per un grup de museus de Barcelona, el Museu Picasso organitza una visita a l’exposició temporal «Daniel-Henry Kahnweiler: marxant i editor», seguida d’una tertúlia al voltant d’un cafè.

De l’1 de febrer al 15 de març de 2023, un grup de museus de la ciutat presenta «Amb sucre o sense», un programa de set converses adreçades als més grans, que tenen lloc els dimecres a la tarda. La proposta inclou una visita diferent a cada institució i, a continuació, un espai de cafè per continuar l’intercanvi d’informacions encetat a les sales del Museu. Per participar-hi, no calen coneixements previs del tema proposat en cada sessió, només ganes de compartir els coneixements que venen de la pròpia experiència.

______________

L'1 de març el Museu Picasso organitza la visita a l’exposició temporal «Daniel-Henry Kahnweiler: marxant i editor».

Picasso és conegut per la seva època cubista, a través d’una conversa-passeig a l’exposició temporal, descobrirem com ell i altres artistes contemporanis, com ara Georges Braque i Juan Gris, van compartir aquesta manera d’expressar-se en una Europa amb molts canvis.

PROGRAMA COMPLET:

https://linktr.ee/ambsucreosense

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Públic:

Programa adreçat als més grans

Dies:

1 de març 2023

Hora:

De 17 a 18.30 h

Lloc:

Punt de trobada: Museu Picasso de Barcelona. Accés per la plaça Sabartés, 1

Preu:

4,5 €

Inscripció prèvia:

Reserva en línia →