IniciUn Museu de novel·la
994

Un Museu de novel·la

Passeig literari pel 'Museu sentimental' ACTIVITAT ANUL·LADA

Seguint les indicacions de Salut Pública en relació a la Covid-19, la visita guiada 'Un Museu de novel·la' queda suspesa de manera preventiva. Aquesta actuació forma part de les mesures adoptades per l’Ajuntament de Barcelona davant la Covid-19 orientades a contenir l’expansió del coronavirus i protegir els col·lectius vulnerables.

Data: Dissabte18 abril 2020 (Activitat anul·lada)

Lloc: Gabinet del col·leccionista

Horari: 11 hores

Durada: 1.30 hores

Preu i venda d'entrades: 6,50 €.

- A taquilles del Museu: dins els horaris d’obertura

-  Inscripció prèvia per internet

Més informació: Al telèfon 93 256 35 00, de dimarts a divendres de 10 a 14 hores, o al correu electrònic reservesmuseumares@bcn.cat

La visita posa en relació la literatura catalana, especialment de la segona meitat del segle XIX i primera del XX, amb algunes de les peces del Gabinet del col·leccionista. El fil conductor de la visita ens portarà a viatjar a l'entorn del 1900 per tal de conèixer algunes de les realitats viscudes a Catalunya del moment, centrades principalment a Barcelona).

A través de diveros textos repassarem alguns dels autors més destacats mentre ens endinsem en els ambients d'aquest passat del qual els objectes del Museu en són perfectes testimonis.