IniciBarcelona Dibuixa celebra la seva 10ª edició

Barcelona Dibuixa celebra la seva 10ª edició

Torna la gran festa del dibuix de Barcelona, que celebra el seu desè aniversari. En l’edició d’enguany, s’hi pot participar a través de dues modalitats, la presencial i la virtual.

Pel que fa el Museu Frederic Marès, compatarà amb la participació de l'artista Octavi Intente, que impartirà el taller 'La línia negra', on cada participant  dibuixarà una línia negra recta, sinuosa, angulosa, enrevessada, simple o complicada. La línia serà de 4 cm de gruix, sobre un paper rígid de color blanc, mida DIN-A3 i en disposició horitzontal.

Pels qui vulguin participar en la modalitat presencial, aquesta tindrà lloc diumenge 25 d'octubre d'11h a 19 hores al Pati del Museu. La reserva s'haurà de fer prèviament per Internet al web de Barcelona Dibuixa a partir del 16 d’octubre. Hi haurà 7 sessions amb aforament limitat: a les 11h, a les 12 h, a les 13 h a les 14 h, a les 16 h, a les 17 h i a les 18 h, cadascuna d'elles de 45 minuts. Així mateix se seguirán totes les mesures de seguretat i desinfecció pertinents per garantir la seguretat dels participants.

Un cop finalitzada la jornada, l'artista seleccionarà alguns dels dibuixos realitzats al taller presencial i aquests s’exhibiran al Pati del Museu del 25 d’octubre a l’1 de novembre, amb l’objectiu de crear una gran línia coral formada per la suma dels dibuixos dels participants.

L'Octavi Intente ens explica en que consisteix el taller 'La línia negra' del Museu Frederic Marès:

 

Quant a la modalitat online, el portal web barcelona.cat/barcelonadibuixa serà el punt de trobada entre dels participants i l'artista, que explicarà en un vídeo en què consisteix el taller. D'aquesta manera, el web es convertirà en un espai d’aprenentatge i, alhora, en una gran exposició de les obres que es creïn durant el festival. Els participants podran escanejar i enviar els seus dibuixos a través del web Barcelona Dibuixa i estaran visibles en una galeria d'imatges virtual del taller al mateix web.

Data: diumenge, 25 octubre 2020
Lloc: Museu Frederic Marès (presencial i online)
Horari: d'11 a 19 h
Preu: gratuït. 

Organitza: Museu Picasso, Museu Frederic Marès i Institut de Cultura de Barcelona

Fes la teva reserva online per assistir al taller presencial del Museu Frederic Marès