UsosDelTemps
Aquesta setmana recomanem....

Usos del Temps logo

Economia col·laborativa o nous models de mercat
L'especialista Boyd Cohen ha dissenyat un model per mesurar iniciatives d'economia col·laborativa i poder distingir les iniciatives d'economia socialment responsable de les empreses com Uber o Airbnb, que encara que permeten compartir tenen com a objectiu final generar beneficis. Ho explica en aquest interessant article.

Us recomanem....

Usos del Temps logo

Pacte del Temps 
Un any després de la seva signatura, les més de 250 entitats, empreses i persones compromeses en la millora de la gestió del temps a la ciutat fan visibles les seves actuacions a la pàgina web del Pacte del Temps. Allà podreu consultar algunes de les bones pràctiques implementades pels participants, actuacions municipals, noticies, el llistat de les entitats adherides i informació sobre com formar part d'aquest acord ciutadà.

Temps per compartir caixeta central

Informació d'iniciatives cíviques sorgides del moviment veïnal que tenen en la seva base valors com la solidaritat, la reciprocitat o la cooperació i contribueixen a la transformació de la societat en camps com la gestió del temps i el reforç dels vincles entre les persones.

Bancs del Temps caixeta central

Els Bancs del Temps son espais d'intercanvi de serveis oberts a tothom que s'adapten a les noves necessitats de la ciutat, impulsant una filosofia de vida basada en els ritmes tranquils, promovent i potenciant les relacions socials entre veïns i veïnes.

Pensa el temps de la ciutat

Els nous projectes de ciutat volen millorar la vida quotidiana de la ciutadania, però les noves accions no afecten a tothom de la mateixa manera. Aquest joc et proposa intervenir en el disseny de la ciutat: quant més equilibrades són les teves millores, més punts fas.

Xarxa empreses foto

Amb el suport del programa Temps i Economia de les Cures, un creixent grup d'empreses treballen en xarxa per promoure i intercanviar experiències entorn d'una nova organització del treball que fa possible l'harmonització del temps personal, laboral i familiar.

Pacte del temps - caixeta central

Impulsat per l´Ajuntament, el Pacte del Temps vol recollir els acords entre l'administració, les organitzacions, i la ciutadania per promoure la qualitat de vida i la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, a través de la millor gestió del temps.

Tbarri caixa central2

En una societat on el temps ha esdevingut un bé escàs i limitat, el barri i els serveis de proximitat tenen cada vegada més importància per als ciutadans i ciutadanes. Temps de Barri es un paraigües que acull projectes destinats a facilitar temps personal a les famílies.

Webs destacades

 • Consell Municipal de Benestar Social

 • Pacte del Temps

 • Canal Youtube Laboratori del Temps

  Canal Youtube Laboratori del Temps

 • Acord Ciutadà per una Barcelona Inclusiva

 • Qualitat de Vida, Igualtat i Esports

  Web de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports

 • Camí escolar

 • tramits on line

  Guanya temps. estalvia't desplaçaments

 • Temps de barri,Temps per tu

 • Patis Escolars Oberts al Barri

 • Moure's en bicicleta

 • Pla Estratègic de Turisme de la Ciutat de Barcelona

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari