Urbanisme
Tràmits

En aquest apartat trobareu tots els tràmits de tipus urbanístic que l'Ajuntament posa al vostre abast al portal de tràmits per poder fer gestions per mitjà de la xarxa. No obstant això, alguns d'aquests tràmits i gestions, cal fer-los o finalitzar-los de manera presencial. Trobareu tota la informació necessària als enllaços.

Tramitació telemàtica de llicències d'obra

L'Ajuntament de Barcelona disposa d'una nova forma de tramitació dels expedients d'obres que us permetrà gestionar de forma telemàtica les vostres sol·licituds. Això és possible gràcies al desplegament de l'expedient electrònic de Llicències d'Obra. Requereix disposar de certificat digital, i del projecte o la documentació tècnica de les obres en format electrònic.

Tràmits d'altres llicències urbanístiques

Mitjançant aquest apartat us podreu informar sobre les llicències urbanístiques que podreu tramitar a traves del portal, exceptuant les llicències d'obres, que tenen el seu propi apartat.

Tràmits d'Informació Urbanística

Mitjançant aquest apartat us podreu informar de la situació urbanística d'una parcel·la, així com sol·licitar informes o certificats que recullin la realitat urbanística de la parcel·la.

Els contiguts d'aquest web estan subjetes a una licència de Creative Commons si no s'hi indica el contrari