ServeisSocials
El Districte de Sant Martí col·labora amb 15.000 euros a la "Tardor solidària"

Publicat el 22/10/2012 a les 14:04 h. - Redacció bcn.cat -

El Districte de Sant Martí dóna 15.000 euros a la campanya "Tardor solidària" per comprar aliments per als ciutadans dels barris del districte que més ho necessitin. Enguany aquesta iniciativa solidària s'avança i passa a anomenar-se "Tardor solidària" en comptes de "Nadal solidari".

L'any passat les entitats del districte de Sant Martí que treballen en l'àmbit de la recollida i distribució d'aliments van posar en marxa la campanya "Nadal solidari". Enguany es repeteix la iniciativa però s'avança i passa a anomenar-se "Tardor solidària".

D'aquesta manera, les divuit entitats i parròquies de la zona que participen a la campanya, distribuiran aliments en un període en què és més complicat, respecte al Nadal, donar resposta a la demanda que existeix.

El Districte de Sant Martí col·labora en aquesta iniciativa amb la donació de 15.000 euros del seu pressupost, que contribuiran a pal·liar les dificultats que viuen moltes famílies dels barris de Sant Martí.

Els supermercats Bonpreu també participen en aquesta campanya, oferint la seva logística per a la distribució dels aliments comprats i participant amb el lliurament de productes en promoció.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari