ServeisSocials
Els Serveis Socials de l'Ajuntament han allotjat aquesta nit 135 persones en el marc de l'Operació Fred

Publicat el 27/02/2013 a les 10:05 h. - Redacció bcn.cat -

Els Serveis Socials han atès 141 persones aquesta nit de dimarts a dimecres, de les quals 135 han acceptat allotjament. Continua el nivell 2 d'alerta per les baixes temperatures.

Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona han atès aquesta nit de dimarts a dimecres un total de 141 persones, de les quals han acceptat allotjament 135 persones, en el marc de l'Operació Fred, que es va activar divendres passat arran de la previsió de l'arribada d'una onada de fred.

Aquesta és la cinquena nit en la qual s'han activat els dispositius que tenen com a objectiu que les persones que pernocten a la via pública acceptin de forma voluntària passar la nit en els centres d'acolliment municipals.

Divendres, amb motiu de l'activació de l'operatiu, es van obrir dos centres específics per poder allotjar aquestes persones per passar-hi la nit, espais en els quals no només es dóna un servei d'allotjament sinó també alimentació, dutxes, roba i atenció psicosocial.

L'Operació Fred en Nivell 2 es manté activada atès que continua la previsió de baixes temperatures.

Per a qualsevol informació, podeu trucar al telèfon del CUESB: 900 70 30 30

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Escut de l'Ajuntament de Barcelona

escutgran.gif Ampliar imatge

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari