ServeisSocials
L'Ajuntament cedeix un local per a la recollida d'aliments a Sant Andreu

Publicat el 15/02/2012 a les 17:54 h. - Redacció bcn.cat -

L'Ajuntament cedeix un local de 500 metres quadrats que utilitzaran les parròquies de Sant Pacià i de Sant Crist per rebre, emmagatzemar i lliurar els productes del Banc dels Aliments. Fins ara tots dos centres utilitzaven les seves instal·lacions, però des d'ara compartiran espai. L'aportació municipal global a la Fundació Banc dels Aliments és de més de 240.000 euros.

L'Ajuntament de Barcelona, a través del districte de Sant Andreu, ha cedit un nou local a les parròquies de Sant Pacià i de Sant Crist. Aquest nou espai servirà per rebre, emmagatzemar i lliurar els aliments als usuaris que la Fundació Banc dels Aliments té en aquestes parròquies del districte.

El nou local està situat al carrer de Berenguer de Palou, 104, i disposa de prop de 500 metres quadrats. La cessió està prevista per un període d'un any, renovable anualment.

D'aquesta manera, totes dues parròquies prestaran el servei de manera conjunta, ja que fins ara, feien aquesta activitat cadascuna a les seves instal·lacions.

Una col·laboració estreta

A principis del mes de novembre, l'Ajuntament de Barcelona, a través de l'Àrea de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, va signar un nou conveni amb la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona per valor de 100.000 euros amb l'objectiu d'augmentar el nombre de beneficiaris de la fundació.

Aquest nou conveni va suposar que l'any 2011 l'aportació de l'Ajuntament al Banc dels Aliments fos de més de 240.000 euros.

La col·laboració entre l'Ajuntament i el Banc dels Aliments va començar amb l'atorgament de subvencions per al desenvolupament de la seva activitat els anys 2002 i 2003. Posteriorment, aquesta relació entre l'entitat i el consistori es va fer més estreta amb la signatura del primer conveni de col·laboració, l'any 2003.

Des d'aleshores, i any rere any, aquest conveni s'ha anat renovant i millorant, i ha servit perquè l'Ajuntament donés suport directe a la distribució dels productes que recapta el Banc d'Aliments.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

foto banc aliments

foto banc aliments Ampliar imatge

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari