ServeisSocials
El nou centre de serveis socials de Sarrià obre les seves portes al juliol

Publicat el 19/07/2011 a les 18:23 h. - Redacció bcn.cat -

El nou centre de serveis socials de Sarrià, que donarà cobertura a prop de 44.000 veïns i veïnes, obrirà les portes el proper 25 de juliol després que aquest dimecres es tanquin els mòduls provisionals.

El nou centre de serveis socials de Sarrià obrirà les portes al carrer Salvador Mundi, 4 bis, el proper 25 de juliol, després d'estar tancat per realitzar-ne les reformes de rehabilitació.

El nou espai, que ha significat una inversió de més d'un milió d'euros, compta amb una superfície de 526 metres quadrats distribuïts en dues plantes on treballaran 11 professionals entre treballadors socials, educadors, psicòlegs i juristes.

Aquest dimecres tancaran els mòduls provisionals que es van instal·lar al carrer Hort de la Vila amb Via Augusta per realitzar el trasllat al centre definitiu.

Atenció a prop de 44.000 ciutadans

El centre donarà servei a gairebé 44.000 ciutadans distribuïts en els barris de Les Planes, Vallvidrera, Tres Torres i Sarrià.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari