ServeisSocials
Entren en funcionament tres nous centres de serveis socials

Publicat el 28/06/2011 a les 18:46 h. - Redacció bcn.cat -

Tres centres de serveis socials a Barcelona obren les portes. Dos d'aquests ja existeixen però es traslladen i el tercer és de nova creació. Es tracta del CSS de Gràcia, que es trasllada i es desdobla en el nou CSS Camp d'el Grassot - Gràcia Nova, i del CSS Guineueta-Verdun-Prosperitat, a Nou Barris.

El centre de serveis socials que fins ara atenia la població dels barris de Vila de Gràcia i del Camp d'en Grassot - Gràcia Nova, es desdobla a partir del 29 de juny. Aquest desdoblament, que permet millorar l'atenció als ciutadans, implica una reubicació dels serveis i l'ampliació dels equips d'atenció.

Així, doncs, es crea el Centre de Serveis Socials La Vila de Gràcia, que s'ubica a la plaça de la Vila, número 2. La creació d'aquest centre ha representat una inversió de 833.553 euros. L'espai té una superfície de 475,83 metres quadrats, distribuïts en tres plantes, on desenvoluparan la seva activitat setze professionals. El CSS La Vila de Gràcia atendrà una població total de 52.586 ciutadans.

D'altra banda, es crea també el CSS Camp d'en Grassot - Gràcia Nova, que estarà ubicat, de manera provisional, a la plaça de la Vila, número 6. En aquest altre centre, que atendrà una població de 34.681 habitants, hi treballaran dotze professionals.

Trasllat del CSS Guineueta-Verdun-Prosperitat

A partir del 4 de juliol el CSS de Guineueta-Verdun-Prosperitat, al districte de Nou Barris, s'ubicarà al carrer d'Enric Casanovas, 73.

Aquest centre atén els 15.330 veïns de Guineueta, els 12.433 de Verdun i els 26.865 de Prosperitat (una població total de 54.628 habitants), amb un equip de disset professionals.

El nou equipament està ubicat en un espai de 464,87 metres quadrats, distribuïts entre una planta baixa, en la qual s'ubiquen la recepció i l'atenció als ciutadans, i dos pisos més per a despatxos, sales de reunions i espai de treball dels professionals. La construcció del nou espai ha suposat una inversió de 972.384 euros.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari