ServeisSocials
El Mercado de Les Corts se suma a la Red de Solidaridad contra el Hambre

Publicat el 07/09/2013 a les 10:00 h. - Redacció bcn.cat -

Esta iniciativa quiere promover la donación de productos que no se han vendido en el mercado y que todavía se pueden consumir.

La Red de Solidaridad alimentaria se creó para dar apoyo al Proyecto de Recogida de Mermas de la Fundación Banco de los Alimentos. Este proyecto tiene como objetivo hacer llegar los productos que no se han vendido pero que son comestibles a las personas que más lo necesitan.

A través de la recogida de mermas se hacen llegar a entidades benéficas los excedentes alimenticios consumibles de supermercados, hipermercados y mercados que ya no son vendibles, ya sea porque tienen una fecha de caducidad próxima o porque el envoltorio está dañado.

La parroquia de Santa Tecla, situada en la avenida de Madrid, es la entidad encargada de llevar a cabo la recogida de alimentos frescos del Mercado de Les Corts. Hoy se hará la primera.

Los mercados de la Barceloneta, el Clot, la Concepció, Horta, Lesseps, la Llibertat, la Mercè, Provençals, Sant Gervasi, Santa Caterina y, ahora, Les Corts forman parte actualmente de la Red Solidaridad, colaborando con diferentes entidades benéficas. Además, muchos comerciales de los mercados barceloneses colaboran a título individual con la donación de alimentos a entidades de su entorno o directamente a familias identificadas con dificultades.

Los mercados municipales de Barcelona ya participaron en la campaña "Gran recapte d'aliments" (gran recogida de alimentos) del otoño del 2012, en la que se recogieron más de 120 toneladas de alimentos, sobre todo pastas, arroz, leche, aceites y conservas.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari