ServeisSocials
Habitatges de lloguer assequible a 300€

Publicat el 23/04/2013

L'Ajuntament de Barcelona us ofereix la possibilitat de llogar un pis nou a Torre Baró a un preu molt assequible. Pisos d'un a quatre dormitoris a l'Avinguda de l'Escolapi Càncer, a prop del Metro i de l'estació de Renfe Rodalies.

Cal que esteu inscrits en el Registre de Sol·licitants d'Habitatges de Protecció Oficial de Barcelona, omplir la sol·licitud de participació i si compliu els requestis de la convocatòria, participareu en el sorteig de 160 habitatges de lloguer assequible a Torre Baró.


Si no esteu inscrits en el Registre podeu fer-ho abans del 15 de maig a qualsevol Oficina de l'habitatge de Barcelona, a la web www.registrehabitatgebcn.cat o al 010. Si ja ho esteu podeu entregar la sol·licitud de participació a qualsevol Oficina de l'Habitatge, fins el 24 de maig.

La promotora REGESA, encarregada d'aquesta promoció, ha programat unes jornades de portes obertes els dies 3 de maig, de 16h a 19h, 4 de maig, de 10h a 14h i 18 de maig, de 10h a 14h i de 16h a 19 h, durant les quals es podran veure alguns habitatges mostra.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari