ServeisSocials
Dia Internacional dels Drets Humans 2012

Publicat el 10/12/2012 a les 15:55 h.

El proper 18 de desembre de 2012 celebrarem el Dia Internacional dels Drets Humans.

El 10 de desembre de 1948, l'Assemblea General de les Nacions Unides, reunida al Palau de Chaillot de París, s'aprovà i proclamà la Declaració Universal dels Drets Humans.

Enguany, la Regidoria de Dona i Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona juntament amb la Federació Catalana d'ONG's pels Drets Humans volem celebrar la efemèride recordant la figura d'Eleanor Roosvelt.

Anna Eleanor Roosvelt (Nova York, 1884 - Nova York , 1962) fou la primera dama dels Estats Units i activista dels Drets Humans. Després de la Segona Guerra Mundial fou escollida presidenta de la Comissió de Drets Humans. El 10 de desembre de 1948, amb un discurs davant l'Assemblea General de les Nacions Unides, va presentar el document per a la seva aprovació. Eleanor Roosvelt es referia a la Declaració com "la Carta Magna de la Humanitat".

L'acte consistirà en una conferència a càrrec del Sr. Manel Manonelles, director de la Fundació Cultura de Pau, glossant l'època en què es va formular la Declaració Universal dels Drets Humans, i la figura d'Eleanor Roosvelt i un passi de vídeo.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari