ServeisSocials
Tasta la tapa solidària!

Publicat el 03/10/2013 a les 14:10 h. - Meritxell Doncel -

Entre el 7 d'octubre i el 7 de gener, 77 restaurants de Barcelona oferiran la tapa solidària, una iniciativa que se celebra per tercera vegada, i que permetrà destinar 0,50 cèntims per tapa a la lluita contra la pobresa infantil. A més, els clients podran optar a guanyar un viatge a Dubai.

Vídeo 'Tapa solidària'

Un total de 77 restaurants de la ciutat participaran, entre el 7 d'octubre i el 7 de gener, a la tercera edició de la "Tapa solidària", una iniciativa promoguda pel Casal dels Infants i els germans Adrià per lluitar contra la pobresa infantil.

De cada tapa, mig euro es destinarà a un dels projectes del Casal dels Infants, que ajuda mares i nadons de 0 a 3 anys a tenir una oportunitat per a un futur millor.

"Créixer en famílies marcades per la pobresa requereix que els nens i les nenes s'hagin d'esforçar molt més. És una cursa en què ells parteixen amb un clar desavantatge", explica Lluís Prats, vicepresident del Casal dels Infants.

Des de l'any 2011, la "Tapa solidària" ha aconseguit recaptar prop de 40.000 euros per donar suport a aquests infants dels barris més vulnerables.

"La materialització de la Declaració dels Drets Humans s'exemplifica amb aquesta iniciativa", ha dit la regidora de Família i Infància, Irma Rognoni.

Un viatge a Dubai i un àpat

Amb la consumició els clients podran omplir les seves dades al sotagot de la tapa i participar en el sorteig d'un àpat doble als restaurants que hi prenen part i un viatge per a dues persones a Dubai.

Podreu seguir les novetats d'aquesta iniciativa al blog tapasolidaria.org, al seu Facebook, a Twitter i a Instagram.

Si voleu podeu compartir els vostres comentaris i fotografies de les tapes amb l'etiqueta #tapasolidària.

Un total de 6.000 infants a les seves mans

El Casal dels Infants, que fa 30 anys que lluita contra la pobresa infantil, acompanya prop de 6.000 infants, joves i famílies amb necessitats, reforçant-ne l'educació, oferint-los formació en oficis i procurant-los oportunitats de treball.

La seva acció es concentra en les zones amb un índex més alt d'exclusió social, com ara el Raval, la Mina, Sant Adrià de Besòs, Badalona Sud, Fondo, Salt (Girona) i Santa Rosa - Raval (Santa Coloma).

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari