ServeisSocials
L'Agència per a l'Abordatge Integral del Treball Sexual dóna feina a 100 dones

Publicat el 18/06/2013 a les 20:55 h. - Redacció Bcn.cat -

L'Agència per a l'Abordatge Integral del Treball Sexual va ajudar a trobar feina, durant el 2012, a 99 dones a través dels seus programes d'inserció laboral. A més a més es van signar 126 contractes. Aquestes xifres suposen un augment del 50% respecte a l'any passat.

L'Agència per a l'Abordatge Integral del Treball Sexual (ABITS) va ajudar a trobar feina, durant el 2012, a 99 dones a través dels seus programes d'inserció laboral. A més a més es van signar 126 contractes. Aquestes xifres suposen un augment del 50% respecte a l'any passat.

L'Agència ABITS va iniciar, durant el 2012, diversos programes de formació i d'inserció laboral coordinant-se amb les entitats del tercer sector, entre els quals destaquen:

"Dona i prostitució"
Aquest projecte té l'objectiu de millorar la qualitat de vida de les persones que exerceixen la prostitució a través de la formació i la inserció sociolaboral. Durant l'
any 2012 127 dones van participar a les activitats formatives, un 38% més que l'any passat: classes de català i castellà; curs de cambreres de pis; tallers de salut bàsica i alimentació infantil; tallers d'economia domèstica; tallers d'orientació laboral, i tallers de cura de gent gran.

Projecte d'innovació "Enfilant l'agulla"
Aquest projecte assumeix la formació en costura, principalment per a dones nigerianes. Al llarg del 2012 hi han participat 25 dones.

DIR-TS
És un projecte que s'adreça a persones que exerceixen la prostitució i volen entrar al mercat laboral formal, a les quals s'ofereix accions grupals, programes d'aprenentatge i pràctiques. L'objectiu és donar resposta a les dones que, per decisió personal, volen deixar l'exercici de la prostitució i iniciar una activitat diferent. El ventall de recursos que ofereix el DIR permet a cada una de les dones definir i executar el seu projecte professional, desenvolupar competències professionals i millorar la seva ocupabilitat amb relació al mercat de treball. Durant l'any 2012 hi han participat un total de 61 dones, 36 de les quals han entrat al mercat laboral formal.

Balanç del Servei d'Atenció i Mediació al Carrer

El Servei d'Atenció i Mediació al Carrer ha atès, durant el 2012, 396 dones, i s'hi han obert 108 altes noves. Des del 2006, quan es va posar en marxa, aquest servei ha atès 1.069 dones, 371 de les quals continuen tenint relació amb el programa.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari