ServeisSocials
Barcelona comptarà amb 42,7 milions d'euros més per destinar a serveis socials

Publicat el 23/07/2012 a les 18:19 h. - Redacció bcn.cat -

El conseller Josep Lluís Cleries i l'alcalde Xavier Trias han signat, aquest dilluns, un contracte programa pel qual el Departament de Benestar Social i Família destinarà entre aquest any i el 2015 més de 42,7 milions d'euros per finançar programes de serveis socials a la ciutat.

Barcelona comptarà amb 42,7 milions d'euros extraordinaris entre aquest any i el 2015 per finançar els programes de serveis socials a la ciutat.

Així ho han acordat el conseller Josep Lluís Cleries i l'alcalde Xavier Trias amb la signatura d'un contracte programa destinat al benestar social i les polítiques d'igualtat a la ciutat.

El Departament de Benestar Social i Família destinarà aquesta quantitat a la capital catalana per millorar l'optimització de recursos i contribuir al desenvolupament d'un sistema més sostenible.

A més, d'aquesta manera es consolida el treball entre administracions a través d'una fórmula, el contracte programa, que dóna més estabilitat a les transferències.

Acord marc consensuat amb l'ACM i l'FMC

Aquest acord s'emmarca dins l'Acord marc per a la coordinació, cooperació i col·laboració en matèria de serveis socials signat per aquest departament de la Generalitat, l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC).

Aquest estableix els criteris generals i els serveis especialitzats que s'adreçaran als col·lectius més vulnerables com ara famílies amb infants, gent gran, infants i adolescents, persones amb discapacitat, amb malalties mentals o amb problemes de drogodependències, entre altres.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari