ServeisSocials
Posa't la gorra del Jordi Labanda!

Publicat el 13/12/2012 a les 09:32 h. - Redacció bcn.cat -

Dissabte el Zoo de Barcelona presenta la dotzena edició d'aquesta campanya en favor dels infants amb càncer, que enguany posa a la venda una gorra dissenyada per Jordi Labanda. La gorra dóna entrada gratuïta al parc zoològic als menors d'edat i un descompte del 50% als adults.

La campanya de sensibilització "Posa't la gorra!", amb la seva festa com a protagonista, torna a celebrar-se per donar a conèixer la realitat dels infants que pateixen càncer i de les seves famílies i per obtenir recursos per mantenir La Casa dels Xuklis i garantir els serveis que ofereix l'AFANOC.

Aquesta és la dotzena edició de la festa "Posa't la gorra", que comptarà amb la col·laboració de Comediants i la presència dels actors de Polseres vermelles, Tortell Poltrona, Pep Callau i Pallassos sense fronteres com a convidats especials. Els actors i artistes seran entrevistats per Mònica Terribas, conductora de l'acte, a l'escenari principal de la festa, la plaça de la Dama del Paraigües.

Enguany, el disseny de la gorra, que costa cinc euros, va a càrrec de Jordi Labanda, una gorra que donarà entrada al parc zoològic de Barcelona aquest dissabte, 15 de desembre, a tots els nens i les nenes de 0 a 18 anys.

A més, els adults amb la gorra solidària tindran un 50% de descompte en l'entrada.

Els nens i nenes i els seus acompanyants podran gaudir d'explicacions i demostracions amb animals, tallers, actuacions, jocs i moltes sorpreses.

L'Ajuntament dóna difusió a aquesta campanya a través del seu espai gratuït del web BCN [Espai].

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari