ServeisSocials
Nou barris estrena casal de gent gran a Can Peguera

Publicat el 10/03/2011 a les 17:30 h. - Redacció -

L'antiga caserna de la Guàrdia Civil ha donat pas a un casal de gent gran amb horts urbans.

L'antiga caserna de la Guàrdia Civil de Can Peguera ja ha donat pas a una nova era de la seva història en forma de casal de gent gran al carrer de Camós, número 2, a Nou Barris.

Després d'una primera etapa de recuperació de l'espai protagonitzada pels joves que hi van desenvolupar la seva formació a l'escola taller que s'hi va organitzar, s'han dut a terme les obres definitives que permetran el seu nou ús com a centre de trobada i punt de reunió de la gent gran de Can Peguera i el Turó de la Peira.

L'edifici consta de sales polivalents i de tallers, amb molta llum natural i del tot accessible, mentre que al jardí, un dels espais on l'estada és més agradable, hi ha una zona reservada per a un nou hort urbà.

Les obres de l'equipament i dels entorns han durat 12 mesos, i han suposat una inversió d'1 milió d'euros.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari