ServeisSocials
Tallers de formació en SROI: Anàlisi del retorn de la inversió social

Publicat el 10/09/2013

Encara està oberta la inscripció als tallers de formació en SROI (Social Return On Investment) que ECAS organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i el suport de l'Obra Social 'la Caixa', els propers mesos d'octubre i novembre al Palau Macaya de Barcelona. Es constituiran dos grups –un d'entitats específicament d'inserció laboral i un per a entitats socials en general– i cada taller constarà de quatre sessions de dues hores de duració. L'objectiu és que els participants adquireixin les competències necessàries per iniciar un procés d'anàlisi del retorn de la inversió social a les seves entitats.

GRUP 1: SROI PER A ENTITATS D'INSERCIÓ SOCIOLABORAL
2, 9 i 16 d'octubre i 19 de novembre
de 9 a 11 hores


GRUP 2: SROI PER A ENTITATS SOCIALS
3, 10 i 17 d'octubre i 20 de novembre
de 9 a 11 hores


CONTINGUT DELS TALLERS (PER A TOTS DOS GRUPS)
Sessió 1 |Què és l'SROI? Principis i mètode
Sessió 2 | La informació com a element clau en el procés d'anàlisi
Sessió 3 | L'aplicabilitat de la metodologia en les nostres entitats
Sessió 4 | Presentació i discussió de casos reals de les entitats participants


La formació s'adreça a professionals d'entitats socials amb responsabilitats globals (gerència) o de projectes (caps o tècnics de programes) i es farà selecció entre les sol·licituds rebudes, ja que l'aforament està limitat a 30 places. Per a inscriure's cal omplir un formulari online i, a partir del 9 de setembre, ECAS es posarà en contacte amb els inscrits per comunicar la disponibilitat de plaça i fer el seguiment.


Per a dubtes i aclariments podeu contactar amb la formadora: Yolanda Rueda, consultoria Nephila, yrueda@nephila.es

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari