ServeisSocials
La Zona Nord de Nou Barris estrena un centre de serveis socials

Publicat el 10/12/2010 a les 20:15 h. - Redacció bcn.cat -

El districte estrena un nou centre de serveis socials per a 15.000 veïns. Amb aquest ja són 37 els centres de serveis socials bàsics que hi ha a Barcelona.

L'Ajuntament ha posat en marxa un nou centre de serveis socials al districte de No Barris. El nou equipament, situat al carrer dels Rasos de Peguera, 25, dóna servei a 15.000 habitants dels barris de Ciutat Meridiana, Torre Varó i Vallbona amb tretze professionals que oferiran informació, orientació i assessorament, atenció i suport a les famílies en situació de necessitat o risc d'exclusió i tramitació de recursos i prestacions socials.

A més, el centre també té un programa d'atenció a persones en situació de dependència i participa en projectes comunitaris d'actuació.

L'Ajuntament compta amb una xarxa de 37 centres de serveis socials bàsics i prop de 550 professionals, que s'anirà ampliant fins a arribar a 40 centres i prop de 700 professionals.

Millores d'accés a dues escoles

El districte també ha millorat l'accés a l'escola Elisenda de Montcada i a l'escola bressol La Muntanya, al carrer de Vallcivera.

En concret, s'ha substituït les escales d'accés que impossibilitaven l'entrada a persones amb mobilitat reduïda per una rampa de 117 metres de llarg.

A més, s'ha substituït el mobiliari urbà i l'enllumenat.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

VÍDEO:Vídeo 'Ciutat Meridiana'

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari