ServeisSocials
El Buen Gobierno 2.0: la Gobernanza Democrática Territorial

Publicat el 19/07/2010 a les 13:04 h.

Aquest dilluns, a les 18:00, a la seu de l'Àrea d'Acció Social i Ciutadania (C/ València, 344) es presenta el llibre "El Buen Gobierno 2.0: la Gobernanza Democrática Territorial", coproduït amb l'Associació AERYC (América, Europa, Regiones y Ciudades). La coordinació de la publicació ha estat a càrrec de Josep María Pascual i Xavier Godàs, cal comentar que també han col·laborat destacats professionals, i que recull el ventall teòric teixit durant els 8 anys des de la creació d'AERYC.

Amb aquest llibre es cumpleix el propòsit genèric de la xarxa, es a dir, l'aprofundiment conceptual, de gestió i pràctica política dels criteris de govern continguts en el concepte gobernanza democràtica territorial. Aquest es refereix a una manera de governar que es fonamenta en la gestió relacional o de les interdependències socials amb l'objectiu de construir de forma col·lectiva i coresponsable el desenvolupament humà a les ciutats i les regions. Amb aquesta publicació s'avança un pas més en la configuració d'AERYC com a referent en la generació i difusió de coneixements; com a un moviment de reflexió i deliberació intel·lectual i professional; de promoció d'una perspectiva relacional en el camp de la política i la gestió pública.

Esperant que la publicació resulti del vostre interès, us adjuntem a "enllaços relacionats" l'enllaç a través del qual podreu adquirir-lo.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari