ServeisSocials
El Nadal més voluntari

Publicat el 04/12/2014

Compartir l'esperit de Nadal amb els qui més ho necessiten és el millor dels regals.

El teu temps, la teva atenció, el teu ajut és el més important per a moltes entitats que busquen col·laboradors per dur a terme els seus projectes i ajudar els altres.

Tu tries l'àmbit més afí als teus interessos (infants, gent gran, persones vulnerables, pobresa, dones, etcètera), la dedicació segons la teva preparació (acció directa, recaptació, etcètera) i el temps que hi pots dedicar.

I si ets una entitat i busques persones voluntàries, aquest també és el teu espai:

bcn.cat/barcelonainclusiva

Fem de Barcelona una ciutat inclusiva i solidària. Col·labora amb les entitats de Barcelona. Fes voluntariat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari