ServeisSocials
Sant Gervasi estrenarà un nou Centre de Serveis Socials

Publicat el 24/07/2012 a les 17:39 h. - Redacció bcn.cat -

Els veïns dels barris de Sant Gervasi-La Bonanova, Sant Gervasi-Galvany i El Putxet i El Farró comptaran a partir de setembre amb un nou centre de serveis socials al carrer Arimon. Durant l'agost però, els usuaris seran atesos al Centre de Serveis Socials de Sarrià del carrer Salvador Mundi.

El Centre de Serveis Socials de Sant Gervasi del carrer Saragossa tanca les seves portes a partir d'aquest dijous 26 de juliol, per traslladar-se al nou edifici del carrer Arimon.

Com aquest nou centre no començarà a funcionar fins el proper 3 de setembre, els usuaris seran atesos fins aleshores al Centre de Serveis Socials de Sarrià del carrer Salvador Mundi.

Prop de 100.000 ciutadans

El nou espai, que ha significat una inversió de gairebé un milió i mig d'euros i compta amb una superfície de prop de 600 metres quadrats, donarà servei a gairebé 100.000 ciutadans dels barris de Sant Gervasi-La Bonanova, Sant Gervasi-Galvany i El Putxet i El Farró.

Hi treballaran 17 professionals entre treballadors socials, educadors socials, psicòlegs, administratives i la direcció.

Com la resta de centres d'aquestes característiques, l'equipament oferirà orientació i assessorament, programes per a persones en situació de dependència, tramitacions de prestacions socials, derivació a serveis especialitzats i col·laboració amb entitats del barri.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari