ServeisSocials
Obre el nou Centre de Serveis Socials Roquetes -Trinitat Nova - Canyelles

Publicat el 27/09/2012 a les 18:30 h. - Redacció bcn.cat -

Un nou centre de serveis socials donarà servei a partir d'aquest divendres a més de 30.000 habitants dels barris de Roquetes, Trinitat Nova i Canyelles. A més, aquest espai, també acollirà l'Equip d'Atenció a la Infància i Adolescència (EAIA)de Nou Barris.

Aquest divendres els barris de Roquetes, Trinitat Nova i Canyelles estrenen un nou centre de serveis socials ubicat al carrer de Vidal i Guasch, que donarà servei a prop de 32.000 habitants dels entorns.

Es tracta d'un edifici de tres plantes i uns 700 metres quadrats en el qual treballen 16 professionals entre treballadors socials, educadors socials, psicòlegs, personal d'administració i la direcció, i que ha tingut un cost de més de 730.000 euros.

Un total de 40 centres de serveis socials

La tercera planta de l'espai també disposarà d'una zona dedicada a l'Equip d'Atenció a la Infància i Adolescència (EAIA) de Nou Barris .

Aquest és un dels 40 centres de Serveis Socials de què està dotada la capital catalana, que s'encarreguen de gestionar l'accés dels ciutadans a la cartera de serveis socials bàsics. Per fer-ho, aquest any els professionals han disposat d'un pressupost de més de 85 milions d'euros, un increment del 8% respecte a l'any passat.

Gràcies a aquest augment, els serveis socials han atès un total de 48.000 persones aquest any, han atès 16.200 llars amb els serveis d'Atenció Domiciliària i han donat més de 2 milions d'euros en ajuts a les famílies.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari