ServeisSocials
Fòrum "Condicions de vida i hàbits de la població de Barcelona: una aproximació des de la perspectiva de gènere"

Publicat el 02/06/2010 a les 13:19 h.

Lloc: Centre Cultural Casa Elizalde. C/ València, 302

Data: 14 de juny de 2010

Horari: de 17h a 19h

Presentació i obertura de l'acte:

. Ricard Gomà. Tinent d'Alcalde d'Acció Social i Ciutadania. Ajuntament de Barcelona

. Marta Fernández. Cap de l'Àrea de Societat de l'IERMB

Presentació de les conclusions de l'estudi: Condicions de vida de la població de Barcelona: una aproximació des de la perspectiva de gènere.

. Sara Moreno. UAB

Les polítiques de gènere com a instrument perquè els ajuntaments responguin a les diferents necessitats de la ciutadania.

. Mònica Gelambi. Directora del centre de formació i recerca Atena Gender Consulting

Cloenda de l'acte

Es lliurarà un exemplar a les persones assistents al fòrum.

Per confirmar l'assistència, e mail: observatoribcn@bcn.cat

Dades de l'equipament

Centre Cultural La Casa Elizalde

C València, 302

Eixample

Telèfon 934880590

Mostra plànol

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari