ServeisSocials
"La fam no fa vacances"

Publicat el 29/05/2013

Aquesta campanya, coordinada pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya, pretén motivar a tota la societat catalana. Nens, joves, adults i persones grans estan cridats a col·laborar organitzant actes i activitats que permetin recollir aliments per omplir els magatzems de les entitats benèfiques més properes.

Un exemple de col·laboració es dóna al Casal de Gent Gran d'Horta que aprofitant el seu festival de final de curs, entre els dies 1 i 15 de juny, recollirà aliments bàsics que seran entregats a una entitat del Banc dels Aliments.

Totes les activitats que s'organitzin es destinaran directament a entitats properes que pertanyin a la xarxa d'entitats dels Bancs dels Aliments. Aquestes entitats seran les encarregades de rebre, classificar i entregar els aliments als seus beneficiaris durant l'estiu.

Els aliments més adients per a la donació són arròs, pasta, llegums secs, oli i llet. Però, cada entitat benèfica pot demanar especialment algun tipus d'aliment que li faci més falta durant l'estiu.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari