ServeisSocials
Els ajuts de suport social que es repartiran enguany beneficiaran 3.000 persones

Publicat el 31/01/2011 a les 16:30 h. - Redacció bcn.cat -

Durant el 2011 la Creu Roja i l'Ajuntament de Barcelona repartiran 3.000 ajuts de suport social. Es tracta d'ajudes complementàries, ja sigui per cobrir necessitats dels infants o alimentàries, destinades a persones en situació de vulnerabilitat. La subvenció municipal per a aquest projecte suma 30.000 euros.

Als ajuts que l'àrea d'Acció Social i Ciutadania dóna a les famílies en processos d'inclusió social se sumaran una sèrie d'ajuts de suport social que beneficiaran 3.000 persones durant el 2011.

Aquests ajuts, que reparteix la Creu Roja i l'Ajuntament de Barcelona, són complementaris i es lliuraran a persones en situació de vulnerabilitat.

Així, per exemple, està previst distribuir 753 lots per cobrir necessitats dels infants, que inclouen productes de cura i higiene, bolquers o materials escolars, segons el tipus de lot.

També està previst repartir 454 lots d'alimentació familiar, pensats per a una família de quatre membres.

La subvenció municipal d'enguany per a aquest projecte, que des del setembre del 2009 ha beneficiat 2.569 persones, suma 30.000 euros, la meitat del seu cost.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari