ServeisSocials
Més de 6.000 infants gaudeixen d'"Un estiu fantàstic"

Publicat el 26/10/2012 a les 18:33 h. - Redacció bcn.cat -

Més de 6.000 nens i nenes han participat a la quarta edició del programa "Un estiu fantàstic", destinat a famílies amb dificultats econòmiques. L'Ajuntament de Barcelona ha cedit els espais i ha subvencionat, amb 30.000 euros, aquesta iniciativa de la Fundació de l'Esport Escolar. Esportistes com Víctor Valdés, Andrés Iniesta, Guillermo Amor, Rafa Jofresa o Gervasio Deferr han donat suport a la iniciativa.

Un total de 6.043 nens i nenes de Barcelona han participat al programa "Un estiu fantàstic", una iniciativa de la Fundació de l'Esport Escolar, amb el suport de l'Ajuntament, destinada a famílies amb pocs recursos econòmics.

Les activitats s'han dut a terme en equipaments esportius cedits pel consistori, que també ha aportat una dotació econòmica de 30.000 euros, inclosa en la partida de la mesura de govern "Convivim esportivament".

El programa, que enguany ha arribat a la quarta edició, va néixer amb la finalitat de compensar els desequilibris que el context econòmic ha portat a les famílies, i que sovint limiten l'accés a l'oferta de les activitats d'estiu a les zones més desfavorides de la ciutat.

Esportistes com Víctor Valdés, Andrés Iniesta, Guillermo Amor, Rafa Jofresa o Gervasi Deferr han donat suport a la iniciativa.

La tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, considera "de gran valor aquestes activitats que, com tots els projectes socials, també generen riquesa i ocupació ". A més, recorda que la pràctica de l'esport "té un paper educatiu fonamental, i a més genera socialització, integració i augmenta l'autoestima".

Aquest divendres, 26 d'octubre, té lloc l'acte de cloenda del programa, en què, a més de Fandos, també assistiran els nens i les nenes que participen en aquesta edició, les seves famílies i entrenadors i altres representants institucionals.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari