ServeisSocials
Barcelona obrirà aquest any tres nous menjadors socials amb 300 places noves diàries

Publicat el 08/11/2012 a les 11:44 h. - Redacció bcn.cat -

L'Ajuntament obrirà, d'aquí a finals d'any, tres nous menjadors a l'Eixample, les Corts i Sarrià - Sant Gervasi. La ciutat disposarà, així, de 1.541 places diàries, i arribarà a tots els districtes.

L'Ajuntament de Barcelona obrirà tres nous menjadors socials abans que acabi l'any als districtes de l'Eixample, les Corts i Sarrià - Sant Gervasi, amb una capacitat de 100 places diàries cadascun, la qual cosa significa 300 noves places.

En total, Barcelona disposarà de 1.541 places diàries als diversos menjadors socials distribuïts per la ciutat. Actualment, Barcelona ja disposava de 14 menjadors socials, 8 dels quals són de titularitat municipal i els altres 6 estan concertats amb entitats socials.

La tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, ha recordat que el consistori "va augmentar en un 69% el pressupost d'aquest servei en el pressupost d'aquest any" i que amb l'obertura d'aquests nous equipaments "tots els districtes disposaran d'un menjador social".

Els usuaris d'aquest servei són persones majors de 18 anys en situació de pobresa o exclusió social, persones que viuen en habitatges sense condicions per cuinar o que requereixen un seguiment dels hàbits d'alimentació i persones sense ingressos que cobren pensions mínimes i no poden cobrir les seves necessitats bàsiques.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari