ServeisSocials
Campanya de voluntariat del Gran Recapte d'Aliments a Catalunya 2013

Publicat el 01/10/2013

Per cinquè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen una campanya de recollida d'aliments amb l'objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades.

Per a fer-ho possible es necessiten 15.000 voluntaris a més de 1300 punts de recollida a supermercats i mercats arreu de Catalunya, els dies 29 i 30 de Novembre. Els ciutadans interessats ja poden registrar-se com a voluntaris o coordinadors al web www.granrecapte.com

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya vol també donar a conèixer la situació que travessa la població en una situació més precària, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. Es calcula que, actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya.

És per això que des dels Bancs dels Aliments s'ha posat en marxa per cinquena vegada aquest projecte amb dos objectius essencials:

- Recollir aliments nutritius de llarga durada, com ara llegums, conserves de peix, llet i oli.
- Sensibilitzar i mobilitzar la població de Catalunya sobre la realitat actual de pobresa al nostre país, i a la vegada, afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs dels Aliments durant tot l'any.

La recollida es realitzarà, d'una banda, a mercats i supermercats de les principals poblacions catalanes, i d'altra banda, mitjançant donacions online al web per a totes les persones que no puguin desplaçar-s'hi: https://www.bancdelsaliments.org/ca/dona_aliments/

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Enllaços relacionats

Més informació

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari