ServeisSocials
Prepareu les vacances d'estiu!

Publicat el 17/03/2011 a les 13:32 h. - Redacció bcn.cat -

Barcelona ofereix, a partir del 2 d'abril, un total de 121.227 places de casals, campus esportius i colònies en la campanya de vacances d'estiu 2011.

El 2 d'abril comença el període d'inscripció per a les activitats de la campanya de vacances d'estiu 2011, i el dia 4 d'abril s'obre el període de sol·licitud de beques per a aquestes activitats.

Aquest any s'ofereix un volum més gran de places, més activitats i més homologacions d'entitats. L'oferta està dirigida a infants i joves d'entre 1 i 17 anys. En total, hi ha disponibles 405 activitats a casals, escoles bressol, campaments, colònies, campus i casals esportius, estades fora de Catalunya i rutes.

Enguany n'hi ha 4.444, un 3,8%, més que l'any passat. A més, l'Ajuntament ha tramitat un total de 268 homologacions a entitats perquè puguin dur a terme aquestes activitats, homologacions que han estat repartides per tots els districtes de la ciutat.

Aquest any també hi haurà més ajuts econòmics per a les famílies. El període per sol·licitar les beques per a les activitats d'estiu estarà obert entre el 4 i el 15 d'abril. A partir d'aquest 2011 el procediment per presentar les sol·licituds s'ha de tramitar a les oficines d'atenció ciutadana (OAC), fet que implica uns horaris més amplis i més punts d'atenció.

A més, ha augmentat el pressupost municipal destinat a aquests ajuts, fins a un 13,9%, passant de 658.439,30 euros el 2010 als 750.000 euros del 2011.

Qui pot demanar beques

Aquests ajuts s'adrecen a les unitats familiars que perceben menys de 9.959,66 euros anuals per membre de la unitat familiar. S'han establert tres trams diferenciats d'ajuts en funció del nivell de renda (sota el límit màxim) que poden arribar a finançar el 90%, el 60% o el 30% del cost. L'any passat l'Ajuntament va becar 4.809 infants.

En cas d'infants amb dificultats d'integració, les entitats homologades poden sol·licitar el reforç d'un monitor de suport. També es preveu facilitar el servei de transport especial adaptat per a infants que requereixen una cura molt especialitzada.

Fa 23 anys que l'Ajuntament ofereix, durant el període d'estiu i de vacances, una extensa oferta d'activitats de lleure i educació.

Trobareu tota l'oferta al web de vacances (www.bcn.cat/vacances) o trucant al 010. A més, també podeu recollir la guia de les activitats a qualsevol OAC de districte o a l'OAC de la plaça de Sant Miquel.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Fitxers relacionats

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari