ServeisSocials
PLA BUITS: Obert el període per a la presentació de propostes d'activitats d'ús a càrrec d'entitats en 19 indrets de Barcelona

Publicat el 07/11/2012

L'Ajuntament de Barcelona posa a disposició de les entitats i associacions sense ànim de lucre 19 espais públics de la ciutat per a usos temporals d'interès públic o d'utilitat social, en el marc del Pla Buits.

Les entitats i associacions poden proposar activitats de caire educatiu, esportiu, lúdic o recreatiu, cultural o artístic, ambiental o paisatgístic, social o comunitari. El termini de presentació de projectes finalitza l'1 de febrer de 2013.


Una Comissió d'Avaluació s'encarregarà d'avaluar i valorar les propostes, i responguin a necessitats de l'entorn, econòmicament autosuficients, incloguin criteris de sostenibilitat ambiental, siguin innovadors i tinguin un gran impacte social. Comissió formada per membres del govern i de tots els grups polítics municipals, representants del Consell d'Associacions de Barcelona, de la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona, de la Federació de Pares i Mares d'Alumnes de Catalunya, de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, del FAD, i de la Xarxa de Custòdia del Territori. Durant el primer trimestre de 2013 tindrà lloc la selecció de les activitats i usos a desenvolupar en aquests espais.


Web Pla Buits: www.bcn.cat/habitaturba/plabuits

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari